ДРУГИ УСЛУГИ

Нашите курсисти знаят, че могат да се разчитат на нас по всяко време за всякаква помощ, свързана с техния английски или български.

Също така знаят, че тази помощ ще бъде предоставена навреме (разбирай веднага), а качеството на услугата ще е безкомпромисно.

Последното е особено важно, тъй като самият клиент няма как да провери това качество и трябва да се довери професионалиста. Ненапразно работим с редовни клиенти години.

Ще се радваме да помогнем и на Вас.

Изброените по-долу услуги могат да се ползват независимо дали се обучавате при нас, или не.

Ако клиентът е наш курсист, оказването на помощ при горните услуги се „вплита” във или се добавя към индивидуалната му програма.

По този начин курсистът се обучава на бизнес английски в движение по един много гъвкав, интересен и мотивиращ начин, докато същевременно развива говорните си умения и знанията си на английски език.
 

МОТИВАЦИОННИ ПИСМА

Мотивационното писмо е изключително важно за кандидатстване в университет в чужбина, не по-малко важно от резултатите на TOEFL или IELTS.

Много често кандидатстудентите подценяват неговата тежест при подаването на документите.

В интерес на кандидата е мотивационното писмо да защити елегантно, на хубав английски и в подходящ стил точно подходящите идеи.
 

ПОМОЩ ПРИ ПИСАНЕ НА Е-МЕЙЛИ И ВОДЕНЕ НА БИЗНЕС КОРЕСПОНДЕНЦИЯ

Няма нужда да Ви убеждавам колко важно е комуникацията Ви с чуждестранните Ви партньори да тече гладко и безпроблемно.
 

ПОМОЩ ПРИ ПОДГОТОВКА ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЯ

ПОМОЩ ПРИ УЧАСТИЕ В ТЕЛЕКОНФЕРЕНЦИЯ

Без адекватна подготовка, много хора са изправени пред неприятната перспектива да не отговорят на очакванията на своите работодатели, бизнес партньори, колеги или подчинени.

Стресът, произтичащ от подобна перспектива, би могъл да бъде голям, но ако реагирате навреме и имате все пак „някакъв” английски на средно ниво, всичко ще е наред.


 

ПРЕВОДИ

Писмени преводи:

  • на писма и други неофициални документи

Устни преводи:

  • консекутивен превод при преговори, семинари, обучения на персонал, конференции
  • превод при извършване на нотариални услуги