ПОДГОТОВКА ЗА ИЗПИТИ

През последните няколко години през SLC са минали над 100 души нa подготовка за изпитни сертификати: от Американски колеж, I-ва английска, II-ра английска гимназия, I-ва немска, Испанска, Италиански лицей, елитни частни училища и т.н.

Можем често да цитираме резултати над 90 и понякога над 100: 103, 112, или 118 (от 120) на TOEFL.

Който е наясно, знае, че това са много високи резултати. Разбира се, те до голяма степен се дължат на самите деца, но със сигурност и на нашата подготовка.

Учениците, които са се готвили при нас сега следват в Лондон, Кеймбридж, Манчестър, Единбург, Кардиф, Глазгоу и т.н., взимат си изпитите и се чувстват комфортно в културно и езиково отношение. За последното имаме обратна връзка от тях.

Подготовката може да се вмести в 1 до 2 месеца с гарантирано високи резултати, при положение, че езиковата подготовка, както и общата култура и уменията за четене (обработка на текст) и писане (композиране) ca на необходимото ниво.

Започнете подготовка за самия изпит не по-късно от лятото след 11 клас.

Ако искате да кандидатствате в добър унивeрситет в чужбина, през есента или най-късно зимата на последната гимназиална година трябва да сте вече със сертификат в джоба и този сертификат трябва да посочва максимални резултати.

Колкото по-неуверени се чувствате в знанията си по английски език, толкова по-рано потърсете професионална помощ.

Първо се погрижете да подобрите качеството на езиковите си знания и умения и после, в рамките на няколко седмици (поне 4-5), можете да тренирате само формата на изпита.

Често тийнейджърите се появяват в последния момент, с нестабилни знания и липсващи умения по английски след години непоследователно обучение. И без никакви навици за поемане на качествени стабилни знания, което не е тяхна вина.

Родителите не са длъжни да имат ясна ориентация какво се случва на „образователния пазар” в Европа. Остава и въпросът кой изпит да се държи, кога и други технически подробности.

В такива случаи ние можем да помогнем. Доверието, на което се радваме от страна на учениците и родителите им и професионализмът, с който отговаряме на това доверие, са двата ключови фактора за нашия успех.

Нашият опит и професионализъм ще помогнат да:
 

  • се мотивира кандидатът, като му се даде точна професионална оценка на реалната ситуация, базирана на съотношението на 3-те фактора: цели, възможности, време.
  • се подбере правилният изпит (някои се справят по-добре на TOEFL, други на IELTS, а на много места се кандидатства и с двата).
  • се помогне на детето и на родителите да се ориентират в това, което се случва в съвременното образование в Европа и САЩ, за да може да се избере правилната специалност и правилният университет. В много случаи участваме в избора с информация и съвети.
  • се осигури практическа помощ при кандидатстването, например при подготовката на мотивационното писмо, и изобщо помощ до успешно приключване на целия процес.

Подготовката започва след проведен тест за установяване на входното ниво и диагностика на проблемите.

Обучението може да бъде групово или индивидуално, но при всички положения, особено при проблеми с езика, препоръчвам индивидуалното обучение за по-бързи и по-добри резултати.
 

 

НАШИТЕ КУРСИСТИ С НАЙ-ВИСОКИ РЕЗУЛТАТИ:

1. Михаил Дашев - TOEFL - 118т.
2. Биляна Петрова - TOEFL - 114т.
3. Надежда Кирова - ще дадем тази информация допълнително
4. Алекс Десов - TOEFL - 103т.
5. Марина Златанова - TOEFL - 92т.
6. Стана Илиев - IELTS - 8,0т.
7. Огнян Николов - IELTS - 7,5т.
8. Орлин Енчев - IELTS - 7,5т.
9. Илиян Чорбаджийски - SAT - 1580т.
10. Ива Четинова - SAT - 1530т.

Георги Георгиев - King's Collague London

Георги Георгиев

Георги Димитров

Георги Димитров

Жанет Янкова - The Hague University of Applied Science

Жанет Янкова

Калина Василева и Ростислав Пазаитов_Manchester University

Калина Василева и Ростислав Пазаитов

Криси Петрова

Криси Петрова

Огнян Николов

Огнян Николов

Сборна летен курс

Сборна летен курс